tisdag 11 augusti 2009

Ulf Lundell

När jag fyllde år fick jag biljetter till Ulf Lundells konsert på trädgårdsföreningen i Göteborg. Konserten var i fredags och min man och jag åkte dit. Det var en perfekt kväll med ett väder som visade sig från sin allra bästa sida. Varmt och gott. Kunde inte bli bättre.
Att lyssna på denna legend inom svensk musik var helt fantastiskt. Han höll igång i två timmar och fyrtiofem minuter och han satt inte på en stol och sjöng ballader. Nej då, det var ett ös på scenen utan dess like. Det var c:a 3.500 personer där och alla var glada och sjöng med för fulla halsar. Det var häftigt. Bilderna är inte de bästa, men han är där i alla fall. När han sjöng "Underbar morgon" från skivan Omaha var kvällen fulländad.
Det var en stor behållning att bara titta på batteristen och gitarristen till vänster. De kunde det här med att hålla igång.
När kvällen mörknade blev det rök och olika ljus på scenen. Häftigt.
Tillbaka till verkligheten igen. Semestern är slut och arbetet har börjat. Att träffa sina arbetskamrater igen var kul. Jag har jättebra jobbarkompisar. Det känns bra.
Kram Anna-Karin

2 kommentarer:

Linda Dekorerar sa...

Ser trevligt ut.Träffade Jeanette igår, hon var scrapsugen hon och tyckte vi skulle träffas snart.....

Anki T sa...

ser ut som ni har haft en trevlig kväll!