onsdag 17 december 2008

Färgelanda City Scrappers

I tisdags hade FCS en träff. Varje gång vi träffas har vi ett tema som vi arbetar I tisdags gjorde vi tändsticksaskar. Vi brukar också bestämma en utmaning som vi ska göra till nästa gång. Till den här gången skulle vi göra något av ett "fulpapper." Vi hade tagit med oss ett papper som vi tyckte var fult och så skickade vi det ett steg åt vänster. Det papper som man fick skulle vi göra något av. Resultaten kan ni se nedan. Här arbetas det för fullt. Tändstiksaskar i långa banor.
Snörlådan kom fram och det var bara att välja och vraka. Mitt bidrag av "fulpapperet." Jag fick ett papper som såg ut som en halv melon. Vikningen var marig, för beskrivningen var obegriplig. Till slut blev det i alla fall en gran. Lindas bidrag. Ett fint kort till den 24 december. Linda är duktig på att använda band.
Paula dekorerade en burk av sitt papper. Fylld med mormors kola blir det en kul present.Sigbritt hade gjort ett grattiskort. Ett knepigt papper som blev ett jättefint kort tycker jag.

Jeanette fick ett papper som det var ett kylskåpsgaller på. Tycker hon löste uppgiften bra.
Therese hade inte hunnit med sitt "fulpapper." Hon gjorde denna underbara låda på träffen. Tänk att få en julklapp inslagen i en sådan fin ask.
Om ni tycker att korten är ovanligt bra så är det Paula som tagit dem. Hon kan det här med fotografering.
Ha det gott tills nästa gång.
Kram Anna-Karin

4 kommentarer:

Jeanette sa...

Visst hade vi det trevlig och vilka fina alster som skapades. Har lånat kort av dig hoppas det var OK! Glömde ju ta mallen av granen. Ville få huvudbry... Kram Jeanette

paula sa...

1000 Tack för den underbart fina julklappen!
Ja, oooh vilka proffsiga bilder! Ett litet påpekande, bara...
Du skrev inte att Therese hade gjort asken, du skrev Linda.:)

Ha en härlig dag, Anna-Karin!

Anna-Karin sa...

Tack för påpekandet Paula. Förlåt Therese. Det var inte mening att skriva fel. Det blev antagligen lite förvirrat i min hjärna. Kanske inte bara lite förresten. Har ändrat det nu.
God jul på er alla.
Anna-Karin

Linda Dekorerar sa...

Hej hej
Kul och se vad alla gjorde,jag hann inte riktigt kika på allt eller så glömde jag de.......
Ha d gott!